Partner

Villa Lidköping BK

spelare i damlaget

Sparbanksstiftelsen Lidköping har två viktiga uppdrag: Att vara en aktiv ägare till Sparbanken Lidköping och att fördela medel till idéer och projekt som är bra för Lidköping – ett sådant projekt är Blåhjärtat.

Sparbanksstiftelsen Lidköping delar varje år ut medel till lokala projekt som är bra för oss här i Lidköping. Pengarna ska ge oss ett starkare näringsliv, bättre utbildning, mer forskning och fler upplevelser inom kultur och idrott, som utövare eller publik.

Sedan Sparbanksstiftelsen Lidköping grundades 2000 har 250 miljoner kronor betalats ut i bidrag till olika samhällsnyttiga projekt och ändamål i Lidköping med omnejd.

Villa Lidköping är stolta och glada över att Sparbanksstiftelsen vill vara en del av Blåhjärtat, ett projekt som stämmer in till 100% på ett starkare näringsliv, bättre utbildning, mer forskning och fler upplevelser inom kultur och idrott, som utövare eller publik. 

Bli partner och stöd oss

Blåhjärtat finansieras genom en kombination av både privatpersoner och externa företagspartners. Men alla är självklart välkomna att bidra – stora som små

Så här kan du hjälpa till